Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

„Rutiera” din Dâmbovița și-a luat mașini-fantomă degeaba! S-ar putea să renunțe la ele mai repede decât s-ar fi așteptat!

masina neinscriptionata

Stiri

„Rutiera” din Dâmbovița și-a luat mașini-fantomă degeaba! S-ar putea să renunțe la ele mai repede decât s-ar fi așteptat!

Un proiect de lege inițiat de 16 parlamentari ai Partidului Național Liberal a primit raport de admitere din partea Comisiei Juridice a Senatului.

Șoferii au primit o veste neașteptată! Și asta după ce comisia juridică a Senatului a acordat pe 20 februarie, raport de admitere propunerii legislative pentru modificarea articolului 109 din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice care prevede că radarele vor fi instalate exclusiv pe autovehiculele cu însemnele distinctive ale Poliţiei rutiere.

Proiectului iniţiat de 16 parlamentari PNL prevede ca dispozitivele fixe sau mobile destinate măsurării vitezei se vor instala exclusiv pe autovehicule care prezintă înscrisuri şi însemnele distinctive ale Poliţiei rutiere, anunță Antena 3.

În plus, dispozitivele mobile – este vorba despre cele tip pistol – destinate măsurării vitezei vor fi folosite de la o distanţă maximă de 10 metri de autovehiculele care prezintă înscrisurile şi însemnele distinctive ale Poliţiei rutiere. Aceste amănunte se regăsesc în proiectul menționat mai sus.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share