S-a ales noua "echipă de șoc" a PSD Dâmbovița! Noul cap anunță: "Doar azi am primit 300 de membri noi" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

S-a ales noua „echipă de șoc” a PSD Dâmbovița! Noul cap anunță: „Doar azi am primit 300 de membri noi”

alegeri la psd dambovita

Stiri

S-a ales noua „echipă de șoc” a PSD Dâmbovița! Noul cap anunță: „Doar azi am primit 300 de membri noi”

Alegerea noului președinte al PSD Dâmbovița a fost ca o injecție. Rapidă și dureroasă. În câteva minute, totul s-a rezolvat ca la carte.

Rovana Plumb a fost aleasă, vineri, președinta PSD Dâmboviţa, informează Agerpres. Locul pe care îl ocupă acum ministrul Fondurilor Europene a rămas liber după ce fostul lider al organizației județene, Adrian Țuțuianu, a fost exclus din PSD.

”Alegerea ca lider al organizaţiei PSD Dâmboviţa mă onorează şi în acelaşi timp mă responsabilizează. Vreau să vă asigur că suntem o echipă puternică, o familie unită, o familie solidară, pregătită pentru toate bătăliile politice, pregătită să muncească asiduu pentru dezvoltarea judeţului. Astăzi am primit în rândurile noastre 300 de noi membri, pentru că PSD e un partid deschis, pentru că PSD este alături şi împreună cu oamenii. Tot astăzi, ni s-au alăturat încă patru primari PNL din judeţ, pentru că au considerat că noi, PSD, suntem cei care într-adevăr dezvoltăm ţara”, a declarat Rovana Plumb.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share