Să cântăm și să ne bucurăm! Primarul orașului și șeful județului anunță începutul lucrărilor: "E debutul celei mai importante etape de dezvoltare!" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Să cântăm și să ne bucurăm! Primarul orașului și șeful județului anunță începutul lucrărilor: „E debutul celei mai importante etape de dezvoltare!”

lucrati mall targoviste

Stiri

Să cântăm și să ne bucurăm! Primarul orașului și șeful județului anunță începutul lucrărilor: „E debutul celei mai importante etape de dezvoltare!”

Startul lucrărilor de executie care vizeaza construirea drumului de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel au reprezentat o adevărată sărbătoare conducătorii noștri iubiți.

Gașcă mare de politicieni și puhoi de ziariști în zona în care ar trebui să apară un mall, un stadiion, un parc și câteva blocuri în municipiul nostru. În anii ce urmează, pe terenul fostei unităși militare de la gară ar trebui să apară toate aceste construcții, însă întreaga tevatură s-a petrecut cu ocazia începerii lucrărilor de execuție a drumului care va lega Bulevardul Carol de strada Petru Cercel, care face parte din centura ocolitoare a municipiului.
lucrari mall targoviste

Pe paginile de Facebook ale mai mai marilot orașului și județului au apărut astfel următorul anunț:

„Au demarat deja primele investitii din zona fostei UM Gara.
Astfel, au inceput lucrarile de executie care vizeaza construirea drumului de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel, precum si lucrarile aferente noii retele de canalizare.
Alte proiecte din zona se refera la constructia unui mall, pana la sfarsitul anului viitor, a unor blocuri de locuinte ANL, a unui parc in suprafata de aproximativ 1,6 ha, a sediului RAR, dar si a unui nou stadion.
Prin demararea acestor obiective de investitii, marcam debutul celei mai importante etape de dezvoltare urbanistica a municipiului Targoviste din ultimii 30 de ani.”

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share