Scandal după o nuntă în Dâmbovița. Mirele a făcut plângere la ANAF. Motivul este incredibil | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Scandal după o nuntă în Dâmbovița. Mirele a făcut plângere la ANAF. Motivul este incredibil

lautari nunta gaesti
www.trilulilu.ro

Stiri

Scandal după o nuntă în Dâmbovița. Mirele a făcut plângere la ANAF. Motivul este incredibil

ANAF-ul schimbă regulile! Lăutarii, fotografii și cameramanii de la nunți vor fi controlați la bani!

Fiscul a fost luat cu asalt de miri. Inspectorii au fost surprinşi de o avalanşă de informaţii primite de la cuplurile proaspăt căsătorite.

Asta spune chiar fostul şef ANAF, care admite că a fost o greşeală să îi ameninţe pe români cu amenzi drastice. Mirii au trimis scrisori cu detalii despre artiştii invitaţi la nuntă şi banii pe care i-au primit aceştia.

După declanşarea operaţiunii, ANAF încă nu are un bilanţ, dar se laudă că a descoperit că un lăutar este asistat social.
Oficialii ANAF estimau în toamnă că statul pierde sute de milioane de euro din evaziunea fiscală de la nunţi. Şi ca să pună capăt fenomenului, au creat un formular care a fost expediat mirilor, titrează observator.tv.

 Din 18.10.2019, refolosim animația. Cuplurile proaspăt căsătorite erau informate că trebuie să dea detalii despre organizatorul nunţii, restaurantul în care a avut loc petrecerea, formaţia care a cântat, dar şi fotograful marelui eveniment. Cine ignora notificarea risca amenzi între două mii şi cinci mii de lei.

Iar ameninţarea a funcţionat, astfel o avalanșă de miri a dar năvală peste ANAF.
A fost o acţiune care a avut o mică hibă. Informaţiile care se solicitau mirilor trebuiau să vină fără presiunea unei sancţiuni. Motiv pentru care am decis să nu existe absolut nicio sancţiune pentru cei care nu declară sau nu oferă informaţii.

Un mire din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, supărat că nu a primit un singur bon fiscal, le-a scris inspectorilor, denunțându-l pe vecinul care i-a cântat la nunta.
În urma unei scrisori de la miri care suna așa ,,”Pentru serviciile de muzică am luat legătura cu domnul Florin. Pentru cort, mese, scaune, veselă, bucătar, ospătari şi mâncare am achitat 11.300 de lei. Pentru serviciile de fotografiere şi filmare am angajat pe domnul Mihai pe care l-am găsit pe un site de anunţuri.”, inspectorii 
ANAF au descoperit că muzicantul este, în acte, asistat social. De altfel, fostul sef al Fiscului spune că instituţia va continua să-i vâneze pe artiști.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share