Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Scandal total între Țuțuianu și familia Plumb: „E un subiect foarte grav. Primarii trebuie să atace!”

adrian tutuianu si rovana plumb

Stiri

Scandal total între Țuțuianu și familia Plumb: „E un subiect foarte grav. Primarii trebuie să atace!”

Senatorul Pro România atrage atenția asupra unor fapte pe care le consideră foarte grave și care-i au în prim plan pe Rovana și Andrei Plumb.

Adrian Țuțuianu își continuă lupta cu actuala conducere a PSD Dâmbovița, respectiv cu foștii săi colegi, pe care îi consideră acum ca fiind impostori, care nu se gândesc la binele județului.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Țuțuianu îi atacă frontal pe membrii „clanului” Plumb, considerându-i drept impostori, care pun interesele proprii înaintea intereselor județului:

„Revin asupra unui subiect foarte grav, pe care l-am enunțat public și săptămâna trecută, referitor la împărțirea sumelor din cote defalcate din TVA către unitățile administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița: REȚINEREA UNEI SUME DE 20 MILIOANE LEI de către clanul #Plumb, pentru a fi, ulterior, împărțită discreționar, în funcție de interesele camarilei. Discuții în sensul ăsta (cele mai multe, prin cârciumile din oraș, nu în cadru oficial, s-au purtat, deja).

Consider acest act un veritabil #ABUZ în serviciu.

SUGEREZ PRIMARILOR DIN TOT JUDEȚUL, indiferent de culoarea lor politică, să atace hotărârea Consiliului Județean (pentru că este nelegală). Mă aștept ca și consilierii județeni ai PNL să facă același lucru. De asemenea, mă aștept ca, la prima ședință de consiliu județean, să propună un proiect de hotărâre privind repartizarea banilor reținuți (NELEGAL) – e suficientă o sumă de rezervă de 3-4 milioane lei pentru situații deosebite (cum s-a procedat întotdeauna).

E de noaptea minții cum niște #impostori care nu au nicio treabă cu județul ăsta își fac jocurile lor murdare pe seama muncii altora (primari, consilieri etc). Din acest motiv am continuat să mă bat cu ei până la capăt!

P.S: Am spus de 3 luni de zile că ce face Liviu Dragnea cu bugetul e o bătaie de joc la adresa tuturor primarilor din România. Astăzi vin confirmări pe bandă rulantă, NU de la primari ai opoziției, ci de la edili social-democrați, care simt pe pielea lor asta. Revin cu declarații ale acestora!”, a scris Țuțuianu pe Facebook.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share