"Scandalul" mâncării infectate de la Regal Târgoviște, o ALERTĂ FALSĂ! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

„Scandalul” mâncării infestate de la Regal Târgoviște, o ALERTĂ FALSĂ!

Stiri

„Scandalul” mâncării infestate de la Regal Târgoviște, o ALERTĂ FALSĂ!

Zilele trecute, pe rețelele de socializare au apărut informații despre faptul că mâncarea de la shaormeria Regal ar fi infectată cu virusul hepatic.

Zilele acestea, sute de târgovișteni au fost alertați, prin intermediul unor mesaje trimise pe Facebook, să nu mai consume produse ale shaormeriei Regal. Expeditorul a dezvăluit că una dintre angajatele societății a avut un accident de muncă destul de grav, iar după ce i-au fost prelevate probele de sânge s-ar fi ajuns la concluzia că aceasta ar avea hepatită.

Contactați de targoviste.info, reprezentanții shaormeriei au recunoscut că una dintre colegele lor a avut un accident de muncă, dar au făcut precizarea că rezultatele analizelor NU INDICĂ faptul că aceasta are hepatită:

„În urmă cu câteva zile, una dintre colegele noastre a fost implicată într-un accident nefericit. Femeia este acum în afară oricărui pericol și starea ei generală este bună.
Pozele apărute pe social media în ultimele zile o arată pe colega noastră în minutele de după accident. Sângele din jur și traumele suferite de femeie sunt reale. Neadevărate sunt zvonurile răutăcioase despre igiena și siguranță alimentelor din cadrul Regal Târgoviște.

Femeia în cauza nu a avut nicio boală de niciun fel, gurile rele stipulând hepatită și altele. Analizele efectuate de serviciul de ambulanță precum și de spitalul de urgență arată clar că nu există niciun pericol din acest punct de vedere.

Mai mult, în urmă accidentului, toată linia de producție a fost închisă imediat și toate utilajele și mediul inconjurător expus au fost curățate și dezinfectate, conform procedurilor impuse de lege. Orice materie primă aflată pe linia de producție și în vecinătate, în momentul accidentului, a fost distrusă pentru evitarea oricărui potențial risc.
Colectivul Regal regretă acest incident și este alături de colega noastră și de familia acesteia. Îi urăm cu toții insănătoșire grabnică și o așteptăm înapoi cu mare drag”
, ne-au transmis reprezentanții Regal.

Pentru înlăturarea oricăror semne de întrebare, cei de la Regal au făcut public inclusiv buletinul de analize al angajatei, din care reiese în mod clar că aceasta nu suferea de hepatită.

Citeste continuarea aici

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share