Se apropie momentul. Șeful poliției Dâmbovița așteaptă verdictul: "Dacă există un gram de vinovăție, nu voi fi tolerantă" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Se apropie momentul. Șeful poliției Dâmbovița așteaptă verdictul: „Dacă există un gram de vinovăție, nu voi fi tolerantă”

Stiri

Se apropie momentul. Șeful poliției Dâmbovița așteaptă verdictul: „Dacă există un gram de vinovăție, nu voi fi tolerantă”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, la Târgovişte, că ancheta care îl vizează pe şeful IPJ Dâmboviţa, în cazul crimei de la coaforul din Titu, va fi gata în această săptămână.

Ministrul Carmen Dan a vorbit despre crima de la coaforul din Titu. Cu ocazia vizitei la Târgoviște, șefa MAI a atras atenția asupra gravității cazului:

“Este aproape de finalizare şi o verificare care priveşte cazul de la Titu. Încă nu am văzut raportul final, însă vă asigur că este un raport serios. Probabil că va fi prezentat ministrului cu propunere de măsuri în această săptămână şi vă asigur că dacă lucrurile sunt probate, dacă există vreun gram de vinovăţie nu voi fi tolerantă sau ezitantă”, a a declarat ministrul MAI, Carmen Dan, vineri, 18 mai, la Târgovişte

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share