Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Se deschide primul Strip Mall din Dâmbovița

Stiri

Se deschide primul Strip Mall din Dâmbovița

Așteptarea a luat sfârșit! Luna aceasta se deschide CUB CENTER, primul Strip Mall din județ. Un centru comercial de peste 3000 mp, chiar în centrul orașului Târgoviște.

Prima fază aduce la Târgoviște trei branduri: Jysk, Lem’s și Zoo Center. Marea deshidere , joi, 27 iulie, ora 8, Strada Locotenent Stancu Ion, 2E, în Parcul  de Retail, lângă care se regăsesc deja Praktiker și Altex.

   Jysk este cel mai mare retailer danez specializat in comercializarea de mobila si decoratiuni interioare. Fondat in 1979 de catre omul de afaceri Lars Larsen, Jysk a ajuns sa detina o retea de peste 2100 de magazine in mai mult de30 de tari. Printre produsele pe care retailerul le pune la dispozitie se numara perdele, accesorii pentru casa, pilote si moblier pentru casa si gradina.

   Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional. In prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajati în aproape toate judeţele ţării. Fabrica Lemet din Brebu a fost infiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţa de peste 35.000 mp. 

   Zoo Center oferă pasionaţilor într-un singur loc tot ceea ce este necesar creşterii şi îngrijirii animalului favorit. Totodată, pentru cei care sunt în căutarea unui prieten necuvântător, Zoo Center are o zonă dedicată comercializării diverselor specii de animale de companie, farmacie veterinară, acvarii cu pești vii și cea mai mare suprafață destinată comercializării hranei și accesorii pentru prietenii necuvântători.

Te așteptăm la MAREA DESCHIDERE din 27 iulie, ora 8, cu Promoții și multe Surprize!

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share