Se fac și lucruri bune în Târgoviște! Go Clean, cea mai apreciată spălătorie de covoare din oraș | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Se fac și lucruri bune în Târgoviște! Go Clean, cea mai apreciată spălătorie de covoare din oraș

Stiri

Se fac și lucruri bune în Târgoviște! Go Clean, cea mai apreciată spălătorie de covoare din oraș

La numai 3 luni de la deschidere, spălătoria profesională de covoare, Go Clean din Târgoviște a reușit să se impună și să câștige noi clienți în fiecare zi.
Cum era de așteptat, târgoviștenii au văzut imediat ce înseamnă să ai un covor curat, aspirat, spălat cu soluții profesionale, stors și uscat cu ajutorul unor utilaje automatizate, singurele de acest fel din Dâmbovița.

Dincolo de calitate muncii prestate, preţuri şi de avantajele oferite tuturor persoanelor care locuiesc în Târgovişte şi în împrejurimi, Go Clean întruneşte toate criteriile în ceea ce priveşte o igienizare corespunzătoare şi în profunzime a covoarelor şi mochetei. Întreg procesul este supravegheat şi este realizat de către dispozitive automatizate, capabile să reia o anumită etapă, în cazul în care rezultatele nu sunt cele aşteptate.

De la intrarea pe uşa spălătoriei şi până la ieşire, covorul sau mocheta sunt tratate regeşte şi sunt răsfăţate în cele mai bune condiţii, ceea ce le asigură păstrarea nivelului de curăţenie pentru un timp foarte îndelungat.

 

Ce spun clienții. Doar recenzii de 5*

 

Nicoleta Nica: Acum 2 zile fetita mea a varsat un pahar de fanta de struguri pe covorul din living si am intrat imediat in panica, trecand prin toate starile posibile…dar mi-am amintit ca primisem de curand un pliant ce facea reclama spalatoriei dvs. Am sunat si in 2 ore a sosit cineva si mi-a luat covorul. Azi, 2 zile mai tarziu, mi s-a livrat covorul curatat, ambalat in folie de plastic si mare mi-a fost nerabdarea sa il desfac repede sa ma uit daca a disparut pata. Nu numai ca a disparut, dar covorul arata ca nou!!!! Si-a recapatat puful acela de odinioara si arata impecabil!!!
Tin se mentionez ca pata era pe partea crem!!!
Nu am cuvinte aa va multumesc pentru profesionalism, rapiditate, seriozitate si calitatea serviciilor pe care le promovati!!!
Recomand cu mare incredere!!!


Andreea Bianca Cristina Stoica: Sunteți profesioniști și meritați 10 stele, nu doar 5! Am să vă recomand tuturor prietenilor, familia deja a auzit de voi � Covoarele noastre sunt impecabile, nici noi nu cred că arătau atât de bine! Vă mulțumim din suflet pentru profesionalism și promptitudine, pentru “răsfăț” și pentru că ați adus culoare în casă! Cu siguranță vom mai apela la serviciile oferite de dvs!


Sandra Bogza: In sfârșit mi am curățat covoarele “ca la carte”, in adevăratul sens al cuvântului!
Vom reveni cu drag si încredere!


Corneliu Victor Chirita: Super rapiditate și profesionalism ! Ma bucur ca existați și sper sa aveți parte de cât mai mulți clienți. Și este super și oferta de fidelizare a clienților . Felicitări !


 

PRELUARE ȘI LIVRARE GRATUITE!

 

GO CLEAN este singura spălătorie din Târgoviște care ridică și livrează covoarele de la domiciliul clientului GRATUIT (valabil în Târgoviște și localitățile din apropiere). În maxim 48 de ore covorul tău este spălat, curățat, periat, uscat și livrat!

Sună la ☎ 0751 292 292 și află cum poți avea un covor curat în cel mai scurt timp, la cele mai bune prețuri. Doar 8,99 lei/mp. Intră acum pe site-ul spălatoriei de covoare, GO Clean din Târgoviște (www.spalatoriagoclean.ro) și calculează prețul pentru covorul tău.

⚑ Spălătoria se află în Târgoviște, Calea Domnească, Nr. 307, în incinta Arta Populară. Este deschisă de luni până vineri de la 08:00-18:00 și sâmbăta de la 08:00-14:00

 

 

CUM DECURGE PROCESUL DE SPĂLARE ȘI USCARE

 

De ce să alegi GO Clean?

 

NU CURĂȚĂM CHIMIC – spălăm covoarele în profunzime.

NU SPĂLĂM PE JOS – utilizam un tren de spălat automatizat.

NU USCĂM LA SOARE – folosim o cameră specială cu condiții de temperatură și umiditate controlate.

 

Mergi pe curat! GO Clean!

☎ 0751.292.292

www.facebook.com/GoCleanTgv

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share