Se face! Vom circula de la București la Târgoviște pe patru benzi. Nimeni nu știe când | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Se face! Vom circula de la București la Târgoviște pe patru benzi. Nimeni nu știe când

Stiri

Se face! Vom circula de la București la Târgoviște pe patru benzi. Nimeni nu știe când

Politicienii județului s-au călcat pe capete pentru a anunța primii „împlinirea măreață” la care dâmbovițenii visează de ani buni.

E balamuc mare pe rețelele de socializare după ce proiectul DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia a fost introdus în SICAP. Parlmentarii noștri au fost precum viitoarele doamne în momentul în care se deschid ușile magazinelor care au reduceri la rochiile de mireasă!

Fostul PSD-ist, Adrian Țuțuianu, a sărit primul cu degetele pe tastatură și a anunțat că proiectul inițiat de dumnealui a trecut de marele hop și și-a avertizat foștii colegi, pe care acum îi descrie drept o „camarilă”, să nu-și asume vreun merit:

„După ani de eforturi și insistențe, proiectul DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia intră pe un circuit de unde nu mai poate fi întors. ASTĂZI a fost introdus în SICAP anunțul de participare la licitația de atribuire a execuției de lucrări, după ce caietele de sarcini au trecut etapa de verificare. SĂ FIE ÎNTR-UN CEAS BUN!
—————————
VALOARE TOTALĂ: 2.136.328 mii lei (472.900.490 euro).
LUNGIME TOTALĂ: 101,696 km, din care lărgire la 4 benzi: 44,2 km
—————————
Sper, din nou, ca Rovana Plumb sau cineva din #camarilă să nu aibă indecența de a-și asuma vreo virgulă din acest proiect sau vreo picătură din munca acestor ani. Știm toți cine a făcut și cine n-a făcut!

În ceea ce mă privește, rămâne cum am #promis: voi urmări până la turnarea ultimului metru de asfalt ca acest proiect să fie dus la bun sfârșit.

#NeȚinemDeCuvânt
#Dâmbovița2025”, a postat Țuțuianu pe contul său de socializare.

La ore bună distanță s-a trezit și Corneliu Ștefan, cel care va fi noul „șerif” al partidului, și a postat la rându-i câteva rânduri despre marea realizare a PSD. Evident, Ștefan n-a uitat să o pomenească pe șefa sa directă, căreia i-a trimis o bezea virtuală, transformând-o în eroină:

„Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din istoria judeţului #Dâmboviţa, reabilitarea şi modernizarea DN 71, a fost scos astăzi la licitaţie. Este vorba despre lărgirea la patru benzi a tronsonului Bâldana – Târgovişte (44,13 km) şi modernizarea sectorului Târgovişte – Moroeni – Sinaia (58,86 km). Se împlineşte, practic, un vis de zeci de ani al dâmboviţenilor.

Investiţia, de o importanţă vitală pentru judeţ, atât din punct de vedere economic, cât şi social şi turistic, a fost asumată de #PSD #Dâmboviţa în campania electorală şi, iată, ne ţinem de cuvânt.

Procedura de licitaţie a fost declanşată în această perioadă în care, la conducerea Ministerului Transporturilor, se află doamna Rovana Plumb, preşedinta a PSD Dâmboviţa.” , a scris ginerele fostului președinte CJD, Gheorghe Ana aka „nea Gică”.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share