Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Șeful Consiliului Județean, dezvăluire fără precedent: „Liceenii din Dâmbovița se droghează în mod constant ”

elevi prinsi drogati

Stiri

Șeful Consiliului Județean, dezvăluire fără precedent: „Liceenii din Dâmbovița se droghează în mod constant ”

Potrivit unor informații pe care Alexandru Oprea le-a primit de la angajații Spitalului Județean de Urgență, cazurile grave s-au înmulțit!

Un fenomen înspăimântător se propagă cu o repeziciune nemaiîntâlnită în diferite medii, iar cei mai expuși sunt elevii de liceu. Deși nu se popularizează foarte mult, cazurile elevilor descoperiți sub influența drogurilor în liceele din Târgoviște, Moreni și Găești.

Dezvăluirea a fost făcută de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, în cadrul unei întâlniri cu mass media locală

Semnalele pe care le primesc legate de acest fenomen sunt îngrijorătoare, pentru că nu mai sunt cazuri izolate. Consumul de droguri la nivelul judeţului Dâmboviţa ar trebui să facă obiectul unei dezbateri ample şi a unui plan de măsuri pe care instituţiile abilitate ar trebui să le întreprindă. Vă spun că sunt semnale şi deja sunt cazuri în care cei de la Salvare ridică elevi de liceu, din liceele care sunt, în crize ca urmare a faptului că au consumat astfel de produse. Cred că este un fenomen care trebuie să ne îngrijoreze şi în ceea ce mă priveşte o să am o discuţie şi cu d-ul prefect, şi cu conducerea Inspectoratului Şcolar, cu conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cu structurile abilitate din domeniul siguranţei naţionale pentru că sănătatea tinerei generaţii cred că este un capitol foarte important care trebuie să îngrijoreze. Din păcate, sunt semnale serioase pentru că sunt probleme şi la nivelul municipiului Târgovişte, al municipiului Moreni, dar şi al oraşului Găeşti. E aşa o stare de letargie şi să nu fie prea târziu când ne vom trezi din această situaţie”,

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share