Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Senatorul de Dâmbovița, AdrianȚuțuianu, atac vehement: „Toate ieşirile sale îl plasează dincolo de statutul constituţional”

Stiri

Senatorul de Dâmbovița, AdrianȚuțuianu, atac vehement: „Toate ieşirile sale îl plasează dincolo de statutul constituţional”

Într-o postare pe rețelele de socializare, liderul pesedist din județul Dâmbovița l-a atacat pe președintele Iohannis pentru ultimele sale ieșiri în spațiul public.

Preşedintele Iohannis se află, în ultima perioadă, într-o evidentă campanie electorală, are abordări politice şi şi-a făcut o ţintă din PSD, susţine marţi, într-o postare pe Facebook, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu.

Mai mult, vicepreşedintele Senatului afirmă că preşedintele Iohannis, în abordările sale, amestecă voit cifre, perioade de referinţă pentru a crea o ”percepţie deformată a rezultatelor”.

”Preşedintele Iohannis se află, în ultima perioadă, într-o evidentă campanie electorală. Toate ieşirile sale (pe bicicletă sau la Cotroceni) îl plasează dincolo de statutul constituţional care-i cere să fie mediator, factor de echilibru. Domnul Iohannis are abordări politice, şi-a făcut o ţintă din Partidul Social Democrat şi încearcă, prin toate mijloacele, să blocheze Programul de guvernare pe care oamenii l-au votat. În abordările sale, amestecă voit cifre, foloseşte perioade de referinţă diferite şi creează o percepţie deformată a rezultatelor”, spune Adrian Ţuţuianu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că evoluţia finanţelor publice este “total nesatisfăcătoare”, context în care a reiterat că demisia din funcţie a premierului Viorica Dăncilă este imperioasă.

“Per ansamblu, o evoluţie total nesatisfăcătoare a finanţelor publice. Este imperioasă demisia doamnei Dăncilă, pentru a face loc unor oameni responsabili şi competenţi şi, în acest context, este din ce în ce mai vizibil că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă”, a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share