Târgoviștenii, revoltați de decorul apocaliptic din centrul municipiului: "Mulțumim celor care au votat PSD" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Târgoviștenii, revoltați de decorul apocaliptic din centrul municipiului: „Mulțumim celor care au votat PSD”

Stiri

Târgoviștenii, revoltați de decorul apocaliptic din centrul municipiului: „Mulțumim celor care au votat PSD”

Un mesaj ironic și dur la adresa administrației locale a fost postat pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

Târgoviștenii continuă să sancționeze și să ironizeze promisiunile neonorate ale administrației locale. O fac destul de des pe rețele de socializare, însă asta nu pare să-i deranjeze prea mult pe mai marii urbei. Un astfel de caz este cel legat de schelele instalate pe fațadele blocurilor din centru, care au stricat imaginea zonei de mai multă vreme.

O târgovișteancă nemulțumită de această situație a postat un mesaj absolut savuros pe grupul public de Facebook „Primăria Târgoviște”

„A fost odată o schela, ea se înalta mândră și falnica pe data de 15.11.2017 și își dorea sa renoveze si sa facă cel mai frumos bloc din centrul orașului pana pe data de 15.12.2017 și uite asa au trecut zilele, apoi lunile mai e puțin și trece și anul, schela este tot aici, în 6 luni de când este montată schela s-a lucrat fix o săptămână. Cei care își desfășoară activitățile comerciale în zona și sunt direct afectați de acest lucru ii mulțumesc domnului primar Cristian Stan pentru implicare și mai ales pentru imaginea frumoasa din centrul orașului. MULȚUMIM CELOR CARE AU VOTAT PSD-UL!”, și-a vărsat năduful femeia nemulțumită.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share