Termeni si conditii | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Termeni si conditii

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

targoviste.info nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

targoviste.info nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Orice utilizator care viziteaza acest sit o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest sit sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

targoviste.info nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata / nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Dar, vom face tot posibilul sa asiguram o continuitate in disponibilitatea serviciilor.

Dumneavoastra acceptati sa preluati responsabilitatea pentru pastrarea in siguranta a numelui de utilizator si a parolei. Sunteti responsabili daca numele de utilizator sau parola va sunt folosite de persoane neautorizate. targoviste.info nu pastreaza in clar parolele utilizatorilor sai. targoviste.info poate suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra in orice moment fara o notificare anterioara. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

targoviste.info poate adauga, anula sau modifica acesti termeni si conditii fara notificare. Este de responsabilitatea dumneavoastra sa cititi si sa intelegeti acesti termeni si conditii.

targoviste.info nu raspunde pentru continutul stirilor prezentate in acest website. Ele apartin autorilor lor (asa cum este mentionat in paginile in care sunt prezentate) iar continutul prezentat in targoviste.info este preluat respectand conditiile impuse de legile pentru drepturile de autor in vigoare.

Imagini din Targoviste

Înainte de a trimite fotografii către site-ul nostru trebuie să înţelegeţi că acest site nu este o galerie foto personală. De aceea, noi privim fotografiile poate într-un mod diferit decât dumneavoastră.

Suntem interesaţi de imagini creative, interesante şi folositoare în acelaşi timp.

Cadrele trebuie să fie mari (în limita impusă în formulare), clare şi bine luminate (dacă este cazul).

Fotografiile trebuie să reprezinte informaţii originale.

 • Îndepărtaţi zgomotul din imagini – tutorial (limba engleza)
 • Ajustaţi corect nivelele de luminozitate şi contrast
 • Rotiţi fotografia, dacă este cazul
 • Ajustaţi compoziţia
 • Îndepărtaţi orice notă de copyright ce ar puea fi menţionată vizibil pe fotografie (texte, logo-uri, sigle etc.). targoviste.info va insera automat, la aprobarea imaginii, un watermark propriu pentru a proteja imaginea.
 • vei primi notificari imediate in momentul in care cineva realizeaza un comentariu nou la unul din anunturile tale.

Înainte a de trimite o fotografie fiţi sigur că dumneavoastră sunteţi autorul ei şi puteţi dovedi acest lucru (furnizând originalul, la cererea comunităţii).

Imaginile al căror scop principal este reclama (pentru un serviciu, un produs sau o entitate juridică) nu vor fi acceptate.

Nu acceptăm fotografii al căror subiect sunt persoane incadrate în prim-plan sau într-un mod distinct (portrete).

Creditele pentru imagini sunt acordate autorului de drept si mentionate ca atare in pagina (nume / prenume si link direct catre site-ul personal, daca acesta este completat).

Pe imaginile urcate de catre utilizatori si aprobate de catre administrator, va fi aplicat watermark-ul targoviste.info in coltul stanga – sus (ca in exemplul de mai jos):

Anunturi

Aceasta rubrica este destinata publicarii anunturilor tale de mica publicitate. Pot fi publicate anunturi de vanzari, cumparari, inchirieri etc. ce se incadreaza intr-una dintre categoriile disponibile.

 • fiecare anunt adaugat de catre tine trece, mai intai, printr-un proces de moderare – cu alte cuvinte, anunturile nu apar imediat pe site. Completeaza corect si complet toate campurile formularului de adugare
 • este interzisa publicarea de materiale care au caracter defaimator, rasist, care instiga la ura, cu orientari sexuale sau care contin date personale si de contact ale unor persoane, cetateni romani sau straini.
 • nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.
 • un anunt poate fi insotit de maxim 3 imagini asociate
 • poti publica un anunt nou dupa 3 zile de la tata ultimului tau anunt aprobat si publicat.
 • vei primi notificari imediate in momentul in care cineva realizeaza un comentariu nou la unul din anunturile tale.
 • anuntul publicat de tine trebuie sa aiba o minima legatura cu orasul Targoviste sau sa prezinte un minim interes pentru locuitorii orasului Targoviste

Comentarii

 • orice comentariu trimis, indiferent de sectiunea in care este realizat, trece printr-un proces de moderare. Va fi afisat in site doar daca un administrator il aproba in prealabil.
 • este interzisa publicarea de materiale care au caracter defaimator, rasist, care instiga la ura, cu orientari sexuale sau care contin date personale si de contact ale unor persoane, cetateni romani sau straini.
 • nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.
 • autorii comentariilor isi asuma raspunderea in totalitate pentru continutul mesajului postat. targoviste.info nu isi asuma raspunderea sub nicio forma pentru opinia exprimata de catre autor in mesajul postat.
 • Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip “mirc” (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe “cantitatea” sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor.
 • Nu este permis atacul la persoana.
 • Nu postați mesaje care au caracter pur comercial. Pe scurt, dacă ai un site web, vinzi servicii sau produse și vrei doar să îți faci reclamă, comentariile nu sunt locul pentru așa ceva
 • autorii materialelor asupra carora se comenteaza vor fi notificati imediat ce un comentariu, realizat la materialul propriu (imagine, stire, eveniment etc.) a fost aprobat de catre administrator.
To Top