Tragedie în Casa Domnului. Un bărbat S-A OMORÂT chiar în curtea unei biserici din Târgoviște! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Tragedie în Casa Domnului. Un bărbat S-A OMORÂT chiar în curtea unei biserici din Târgoviște!

sinucidere biserica

Stiri

Tragedie în Casa Domnului. Un bărbat S-A OMORÂT chiar în curtea unei biserici din Târgoviște!

S-a cerut o precizare din partea Arhiepiscopiei Târgoviște, despre ce implicații ar avea asupra lăcașului de cult acest eveniment.

Un om al străzii a fost găsit, vineri, spânzurat în curtea Bisericii Izvorul Tămăduirii de pe strada Calea Câmpulung din Târgovişte, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

”Un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea unei biserici. A fost găsit de către un slujitor de la biserică. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările incidentului”, precizează IPJ Dâmboviţa. Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat fără adăpost, în vârstă de 60 de ani.

Redacția DC News a cerut o precizare din partea Arhiepiscopiei Târgoviște, despre ce implicații ar avea asupra lăcașului de cult acest eveniment.

“Tragicul eveniment la care faceți referire nu s-a petrecut în biserică, ci în curtea bisericii, situație care nu presupune resfințirea sfântului locaș”, precizează Arhiepiscopia Târgoviștei.

“Ne manifestăm compasiunea față de persoana care a recurs la acest nefericit gest. Alungat din casa în care locuia, după moartea soției, a fost ajutat de Parohia Izvorul Tămăduirii, amenajându-i-se o cameră pentru locuit în curtea bisericii și oferindu-i-se masă, zilnic, la Cantina socială a Arhiepiscopiei Târgoviștei”.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share