Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

TRAGEDIE. Una dintre persoanele care au MURIT în accidentul transmis pe Facebook era din Dâmbovița!

masina accident olt

Stiri

TRAGEDIE. Una dintre persoanele care au MURIT în accidentul transmis pe Facebook era din Dâmbovița!

Un bărbat şi o femeie au murit, iar alte două persoane au fost rănite uşor, vineri seara în judeţul Olt, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit. Şoferul vinovat se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În momentul accidentului, unul dintre pasagerii dintr-un autoturism transmitea live pe Facebook.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, cele două persoane inconştiente se aflau în stop cardiorespirator, cadrele medicale începând efectuarea manevrelor de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, cele două persoane au fost declarate decedate, fiind vorba de o femeie de 34 de ani pasageră într-un autoturism şi de un bărbat de 48 de ani, şofer al celuilalt autoturism. Celelalte două persoane, şoferul maşinii în care se afla femeia şi pasagerul din celălalt autoturism au fost răniţi uşor.

Ulterior producerii teribilului incident, s-a dovedit că femeia în vârstă de 34 de ani este dâmbovițeancă și locuiește în comuna Șotânga. Potrivit ultimelor informații, aceasta se numea Adiana Vârlan și ar fi fost iubita conducătorului auto care ar fi produs accidentul.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share