Țuțuianu, AMENINȚAT după înregistrările explozive! A devenit ținta unuia dintre miniștrii cabinetului Dăncilă! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Țuțuianu, AMENINȚAT după înregistrările explozive! A devenit ținta unuia dintre miniștrii cabinetului Dăncilă!

adrian tutuianu psd dambovita inregistrari

Stiri

Țuțuianu, AMENINȚAT după înregistrările explozive! A devenit ținta unuia dintre miniștrii cabinetului Dăncilă!

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, spune că nu crede că a creat probleme partidului atunci când a afirmat că PSD s-a comportat ca un partid de maimuţe

Ministrul Economiei Dănuţ Andruşcă a declarat, după ce, conform unor înregisgtrări, colegul său de partid Adrian Ţuţuianu a vorbit despre el folosind termeni precum “prost” şi “idiot”, că aşteaptă ca acesta să explice întregul context înainte de a-l da în judecată, în condiţiile în care Ţuţuianu a susţinut că declaraţiile sale au fost trunchiate şi scoase din context.

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, spune că nu crede că a creat probleme partidului atunci când a afirmat că PSD s-a comportat ca un partid de maimuţe pentru că a acceptat propunerea iniţială pentru funcţia de prim-ministru în persoana lui Sevil Shhaideh, aşa cum arată o înregistrare audio apărută în presă. Ţuţuianu este de părere că nu va fi sancţionat după aceste afirmaţii, care oricum, atrage el atenţia, au fost scoase din context.

În ceea ce priveşte intenţia ministrului Economiei Dănuţ Andruşca de a-l da în judecată, el a replicat că este avocat şi că ştie despre ce vorbeşte.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share