Țuțuianu iese la atac: "Nu voi sta la masă cu asemenea personaje niciodată" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Țuțuianu iese la atac: „Nu voi sta la masă cu asemenea personaje niciodată”

Stiri

Țuțuianu iese la atac: „Nu voi sta la masă cu asemenea personaje niciodată”

Într-un interviu acordat QMagazine, Țuțuianu lovește în PNL, USR, dar nu uită nici de problemele „locale”.

„Dacă ne uităm la USR, clar au declinat intrarea la guvernare, i-ar lăsa pe cei de la PNL să facă acest lucru, promiţând o susţinere în Parlament. Vor să-şi conserve capitalul de imagine şi să nu sufere pierderi din cauza guvernării. Cei din Partidul Naţional Liberal se fac că vor guvernarea.

În realitate, cred că domnul Iohannis a învăţat ceva din episodul 
„guvernul meu 2016”, când executivul Cioloş a creat deservicii majore prin modul prost în care a condus. Liberalii nu vor guvernarea, domnul Iohannis nu vrea guvernarea, USR-ul nu o vrea.

Chiar dacă PRO România susţine moţiunea de cenzură, atâta vreme cât UDMR-ul rămâne ataşat de PSD, moţiunea nu va trece. Până în următoarea sesiune parlamentară, adică după luna septembrie nu se va putea face niciun alt demers de dărămare a acestui guvern”, susţine Adrian Ţuţuianu pentru Q Magazine.

Doamna Firea a făcut un apel public pentru întoarcerea celor excluşi din PSD, iar eu am discutat cu domnul Paul Stănescu despre acest subiect. Nu mă pot întoarce în PSD, atâta vreme cât partidul are oameni care au votat pentru excluderea mea şi a lui Marian Neacşu. Nu mă văd să mă duc la masă cu Rovana Plumb, cu băiatul ei care a devenit un mare conducător de campanie în judeţ. Nu voi sta la masă cu asemenea personaje niciodată. ” , conchide Adrian Ţuţuianu pentru Q Magazine.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share