Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ultima oră! Decizie radicală în cazul profesoarei din Târgoviște, care a vrut să sugrume un bebeluș!

femeie agresivă cu copilașii

Stiri

Ultima oră! Decizie radicală în cazul profesoarei din Târgoviște, care a vrut să sugrume un bebeluș!

O profesoară din Târgoviște a șocat România! Un incident incredibil a avut loc în plină zi, iar acesta nu a fost primul caz de atac asupra bebelușilor.

Femeia, frustrată că nu are copii, deși își dorea foarte mult a încercat să ia cu forța un bebeluș de 6 luni de sub privirile îngrozite ale mamei.

Pentru că a fost rerfuzată, profesoara a fost la un pas să sugrume bebeluşul de doar şase luni. Fără vreo putere asupra atacatoarei, mama copilului a strigat disperată după ajutor. Un bărbat, cunoscător de arte martţiale, a intervenit. Omul a fost şocat atât de gest, cât şi de forţa inexplicabilă a profesoarei. Din nefericire, mai multe mămici au sesizat pe reţelele sociale că o femeie agresează copii mici pe stradă sau în parcarea unui supermarket din Târgovişte.

Femeia a povestit oripilată cum a avut loc dialogul între ea și agresoare:

„O femeie, aparent normală, a trecut pe lângă noi şi mi-a spus: “Dă-mi mie copilul acesta”. Şi eu i-am spus, glumiţi, nu-i aşa? Moment în care ea s-a schimbat la faţă efectiv, a holbat ochii, a înfipt mâna în cărucior şi a spus “Nu, nu glumesc! Dă-mi-l mie. Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!” Şi în momentul acela, efectiv, s-a repezit cu mâinile la gâtul lui ca să-l strângă de gât.”

Micuțul a fost salvat de un bărbat care, din fericire, se afla pe stradă și a intervenit în ajutorarea mamei disperate. Bărbatul a declarat șocat: ,,Şi pentru mine a fost uşor şocant, să vezi pe cineva care vrea să sugrume un bebeluş. M-a frapat, o forţă extraordinară. A trebuit să folosesc o tehnică marţială ca să-i iau mâna de acolo. Avea forţă mai mare ca mine.”

Salvatorul a povestit că reacțiile femeii nu erau deloc normale, iar aceasta nu voia să plece de acolo, chiar și după ce a desprins-o cu forța de copilaș.

Imediat după atac, tânăra mamă a aflat că femeia, care predă la liceul economic din oraş, nu era la primul atac. Imediat, tânăra a depus pângere la poliţie, dar şi la şcoala unde predă atacatoarea.

În prezent, autoritățile fac investigații în acest caz extrem de grav, iar femeia a fost internată la Psihiatrie, la dorința aceteia: ,,Femeia a fost internată voluntar la o unitate spitalicească din Târgovişte, ieri după amiază (marţi, n.r.)”, a anunţat IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share