Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ultima oră! Se întorc precipitațiile în Dâmbovița. Meteorologii au făcut anunțul!

vreme targoviste
www.stiridb.ro

Stiri

Ultima oră! Se întorc precipitațiile în Dâmbovița. Meteorologii au făcut anunțul!

Vremea se va încălzi în toată ţara în zilele următoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor creşte după data de 9 decembrie, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valabilă în intervalul 3 – 16 decembrie, publicată luni.

În Muntenia, în intervalul 3 – 9 decembrie, temperaturile maxime vor avea variaţii de la o zi la alta şi vor fi cuprinse în medie între 3 şi 6 grade, urmând ca în a doua săptămână temperaturile medii diurne să scadă treptat până la valoarea de 0 grade. Intervalul de prognoză va debuta cu valori medii nocturne negative, în general de minus 7 – minus 5 grade, însă ulterior, între 5 şi 8 decembrie, temperatura minimă medie va fi mai ridicată, în jurul unei medii de minus 2 grade. În a doua săptămână minimele termice vor fi în scădere, până la o medie de minus 6 grade în zilele de 15 şi 16 decembrie.

Temporar vor fi precipitaţii, cu o probabilitate mai mare de apariţie în intervalul 9 -12 decembrie.

În Dâmbovița, în următoarele zile, vremea va fi schimbătoare, iar miercuri vor apărea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile se vor încadra între -4 și 7 grade Celsius, iar spre sfârșitul săptămânii vom avea parte de zile cu soare, însă fără ca valorile termice să crească în mod considerabil.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share