Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

UMILIT DE ZIUA LUI!

ciprian prisacaru pnl

Stiri

UMILIT DE ZIUA LUI!

De ziua lui de naștere, președintele CSM Târgoviște a susținut o conferință de presă de pomină, în care a fost umilit la scenă deschisă.

Despre ce s-a discutat în conferința de presă organizată de CSM Târgoviște cu prilejul duelului cu Levski Sofia nu sunt multe de spus pentru că Alexandra Trică a sintetizat perfect cât de accesibilă e adversara de la sud de Dunăre: „O echipă pe care trebuie să o învingem. Față de adversarele noastre europene din trecut, e mult mai abordabilă”.

ciprian prisacaru pdl

Ciprian Prisăcaru pe vremea când iubea culoarea galbenă

UMILIT DE ANTRENORUL GUILLERMO HERNANDEZ

Întrebat de un coleg de breaslă, care nu poate fi acuzat de partizanat, de ce echipa de volei și staff-ul au cerut și au obținut o întrevedere cu primarul municipiului, Cristian Stan, tehnicianul spaniol a oferit un răspuns halucinant: „Nu știu dacă este cazul să vorbim despre asta. A trecut. Aș vrea să vorbim despre meciul care vine. Dar vă pot spune că am mers la domnul primar pentru că era SINGURUL OM, care ne putea rezolva doleanțele, ceea ce s-a și întâmplat”. Culmea, afirmația a fost făcută de față cu cel care este plătit din bani publici să rezolve toate problemele legate de CS Municipal Târgoviște, respectiv Ciprian Prisăcaru.
Pentru cei care nu știu la jumătatea lunii decembrie, din cauza întârzierilor salariale, întreaga echipă a luat decizia de a trece peste capul președintelui , și a ajuns direct în biroul primarului, edilul rezolvând rapid situația.

Ciprian Prisacaru PDL

Ciprian Prisăcaru pe vremea când adora culoarea portocalie

UMILIT DE ZIARIȘTI

Un alt moment umilitor pentru șeful CSM Târgoviște l-a avut în prim-plan pe jurnalistul Petruț Dumitru, care l-a întrebat pe Prisăcaru de ce nu a postat, pe pagina clubului pe care-l conduce, informații despre ultimul transfer realizat de adversara dâmbovițencelor, Alba Blaj. Aluzia jurnalistului a stârnit hohote de râs printre colegii de breaslă. Este cunoscut faptul că Prisăcaru se află în spatele unei postări fluviu despre achizițiile realizate de CSM București și Alba Blaj în actualul sezon.

Ciprian Prisăcaru PSD

Ciprian Prisăcaru și ultima lui „dragoste”: culoarea roșie

UMILIT DE PRIMAR

Dacă la precedentele întâlniri cu reprezentanții mass-media organizate de CS Municipal, primarul Cristian Daniel Stan și-a făcut timp să participe, de data aceasta, Cipri PSD, fost PNL, fost PDL, fost PD a venit la conferință alături de Alexandra Trică, Milagros Collar și antrenorul Guillermo Hernandez. Nu știm dacă primarul a fost înștiințat și invitat de către boss-ul clubului, dar edilul municipiului a lipsit.

P.S. Ca un amănunt amuzant, toate aceste episoade s-a petrecut chiar de ziua de naștere a președintelui Ciprian Prisăcaru, prilej pentru a-i transmite un sincer: „La mulți ani!” 

Sursă foto: Politica Broaștei.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share