Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Un cuplu, care se îndrepta spre Târgoviște, a pierdut o geantă în care se aflau mulți bani! Ce s-a întâmplat la scurt timp după

geanta cu bani targoviste

Stiri

Un cuplu, care se îndrepta spre Târgoviște, a pierdut o geantă în care se aflau mulți bani! Ce s-a întâmplat la scurt timp după

În geantă se aflau 16.000 de euro, o parte din banii pe care cei doi urmau să-i ofere pentru achiziționarea unui apartament. Cuplul se întorcea din Italia!

Polițiștii din comuna argeșeană Drăganu i-au returnat aseară unei femei o geantă în care erau peste 16.000 de euro. Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, femeia are 23 de ani și este din Brăila.

Aflându-se în drum către Târgoviște (venea din Italia) cu un autoturism împreună cu prietenul ei (un bărbat din Târgoviște, județul Dâmbovița), femeia a oprit la un restaurant din zona Dedulești (din comuna argeșeană Morărești), de pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pentru a servi masa, iar la plecare și-a uitat geanta, informează epitesti.ro.

Ulterior plecării celor doi, angajații restaurantului au găsit geanta și au anunțat Poliția. Pe lângă suma de bani, în geantă era și cartea de identitate a femeii. Polițiștii au luat legătura cu mama tinerei, care i-a informat că fiica sa este în Târgoviște, acasă la prietenul ei.

Potrivit sursei citate, aseară, în jurul orei 21:30, femeia a revenit în Argeș și și-a recuperat geanta și suma de bani. Banii ar fi fost strânși de tânără și de prietenul ei după ce aceștia ar fi lucrat în Italia. Femeia le-a precizat polițiștilor că va folosi cei 16.000 de euro pentru ca, împreună cu prietenul, să cumpere un apartament în Târgoviște.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share