Un dâmbovițean, candidat la Primăria București? El este omul care poate deveni șeful Capitalei! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Un dâmbovițean, candidat la Primăria București? El este omul care poate deveni șeful Capitalei!

Stiri

Un dâmbovițean, candidat la Primăria București? El este omul care poate deveni șeful Capitalei!

Este considerat unul dintre cei mai capabili profesioniști ai țării și poate deveni candidatul oficial al Opoziției pentru viitoarele alegeri locale.

USR și PLUS au decis să meargă la alegerile locale din București cu un candidat comun și vor face astăzi anunțul oficial, au declarat pentru G4Media.ro surse din cele două partide. În competiția internă pentru desemnarea candidatului comun vor participa, cel mai probabil, Vlad Voiculescu (PLUS) și Roxana Wring (USR), care conduc organizațiile de București ale celor două partide.

De altfel, Dan Barna, președintele USR, anunțase încă de vineri că obiectivul Alianței USR PLUS e să aibă candidați comuni la alegerile prezidențiale, parlamentare și locale: Obiectivul acestei alianțe este ca într-un an și jumătate să dea președintele României, primarul Bucureștiului și primul ministru. Am făcut această alianță toată România.

Vlad Vasile Voiculescu este un politician și economist român, fost ministru al sănătății în Guvernul Dacian Cioloș.

Născut în 1983, la Brănești (Dâmbovița), Vlad Voiculescu este cunoscut ca unul dintre fondatorii Magicamp, alături de jurnalista Melania Medeleanu. Magicamp a început ca o tabără pentru copiii bolnavi de cancer și oferă servicii gratuite de cazare, hrană sau suport financiar pentru copii și familiile lor. Magicamp a beneficiat de donații financiare și materiale de peste 3 milioane de euro în urma unei campanii mediatice la care au participat numeroase vedete.

Vlad Voiculescu - USR PLUS

Vlad Voiculescu este cunoscut și pentru faptul că a pus la punct „Rețeaua Citostaticelor”, un mecanism neoficial, distribuit, dar legal, de furnizare de medicamente bolnavilor de cancer din România prin mijloace paralele cu metodele oficiale, împotmolite birocratic. Această organizație a făcut subiectul documentarului Rețeaua, de Claudiu Mitcu.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share