Un deținut condamnat pentru omor a evadat astăzi, din Penitenciarul Găești! Populația trebuie să fie atentă! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Un deținut condamnat pentru omor a evadat astăzi, din Penitenciarul Găești! Populația trebuie să fie atentă!

detinut din penitenciarul gaesti a evadat

Stiri

Un deținut condamnat pentru omor a evadat astăzi, din Penitenciarul Găești! Populația trebuie să fie atentă!

Un deținut originar din Iași, condamnat pentru omor, a evedat în această după-amiază din Penitenciarul Găești.

Un deținut, care a evadat de la penitenciarul din Găești, județul Dâmbovița, este căutat de polițiști. 

Bărbatul e din Iași și se afla la muncă în penitenciar. 

Deținutul a părăsit locul în care își desfășura activitatea, iar în momentul în care au realizat acest lucru, gardienii au anaunțat imediat autoritățile, potrivit România Tv.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei  Dâmboviţa, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.                 

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului. Menţionăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani. La momentul părăsirii, deţinutul purta o şapcă de culoare mov, era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare neagră, un hanorac alb, încălţăminte sport cu şireturi verzi. Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Găeşti la numărul de telefon: 0245.710-254, 0744.656.139″, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share