Un fost parlamentar de Dâmbovița e foc și pară: "În Târgoviște se fură arbori din centrul orașului!" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Un fost parlamentar de Dâmbovița e foc și pară: „În Târgoviște se fură arbori din centrul orașului!”

Stiri

Un fost parlamentar de Dâmbovița e foc și pară: „În Târgoviște se fură arbori din centrul orașului!”

Fostul deputat a postat câteva fotografii pentru a dovedi furtul și a făcut plângere la poliția municipiului.

Valentin Calcan a fost, până la un moment dat, un nume important al politicii dâmbovițene. După ce a ajuns în Parlamentul României atât pe listele PDL, cât și pe cele ale PSD, Calcan a părăsit scena politică și s-a dedicat afacerilor.

În această dimineață, Calcan a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii însoțite de un mesaj în care reclamă furtul unor arbori tuia pe care chiar el i-a plantat într-o zonă foarte tranzitată a orașului nostru.

„Dacă SE FURĂ TUIA și din centrul Târgoviștei…. 
Astă toamnă am plantat tuia la sediul nostru din str Poet Grigore Alexandrescu nr 2, adică la câțiva pași de Primărie. Au trecuit iarna cu bine și eram cu toții bucuroși pentru că nu am pierdut pe niciunul din cauza frigului. 
Până marțea trecută, pe 7 mai, când dimineața venind la birou am costatat că…7 tuia dispăruseră. Desigur, am făcut plângere la Poliție. Nu mi-am pus speranțe că vor prinde hoțul dar, măcar preventiv, să se știe că se fură din centrul Târgoviștei. 
“Prevenția” oarecum funcționează. În această noapte, ne-au mai furat încă 8 tuia. Suntem pe 13 deci, au furat de astă dată un număr mai mic decât data calendaristică. Vom reclama din nou Poliției. Furtul a avut loc între ora 2.00 și ora 2.15. Poate cu atât de multe camere de supraveghere prin oraș, cine se “uită” pe înregistrări va observa “băieții de bine” cum cară ei harnici 8 tuia spre casă sau piață sau… ”, a scris Calcan pe Facebook.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share