Un nume important din Pro România Dâmbovița "a migrat" la PSD! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Un nume important din Pro România Dâmbovița „a migrat” la PSD!

Stiri

Un nume important din Pro România Dâmbovița „a migrat” la PSD!

După o perioadă în care mai mulți membri PSD au ajuns la Pro România, au început mișcările de trupe și în sens invers.

Schimbările de opțiuni în lumea politică dâmbovițeană continuă. Ultima mutare a fost înregistrată zilele trecute, când un important personaj politic al noului partid, Pro România, a ajuns să îngroașe rândurile Partidului Social Democrat.

Este vorba despre Cătălin Olteanu, candidat al partidului înființat de Victor Ponta la alegerile europarlamentare din această lună. Dezertarea lui Olteanu de la Pro România a fost anunțată de biroul de presă al PSD printr-un comunicat:

Cătălin Olteanu, singurul candidat

dâmbovițean al Pro România pentru alegerile europarlamentare,

se alătură echipei PSD Dâmbovița

Organizația PSD Dâmbovița anunță că începând din 16.05.2019, domnul Cătălin Olteanu a părăsit Pro România, partidul condus de Victor Ponta, pentru a se alătura echipei PSD Dâmbovița.

Decizia domnului Olteanu vine în contextul în care acesta nu se mai regăsea în modelul de politică practicat de Pro România, o politică bazată mai degrabă pe atacuri la persoană și mai puțin pe soluții reale pentru România în Uniunea Europeană.

Domnul Olteanu va participa alături de noi la campania electorală și va fi prezent în aceste zile în județ pentru a promova măsurile reale propuse de PSD, măsuri în care crede și care definesc, în opinia domniei sale, cel mai bine parcursul european al României.

Venirea domnului Olteanu alături de noi confirmă pe deplin faptul că Partidul Social Democrat este singura formațiune politică din România care poate să ofere României o voce mai puternică în Uniunea Europeană.

La  venirea sa în PSD Dâmbovița, domnul Olteanu a declarat: ”Am intrat în politică pentru că doresc să schimb în bine viața românilor, am intrat în politică din patriotism și pentru că întotdeauna am știut că România merită mai mult în Uniunea Europeană. Am descoperit că, din nefericire, platforma Pro România nu este un loc în care să duc la îndeplinire aceste obiective. De aceea, mă alătur, astăzi, organizației PSD Dâmbovița. Am descoperit aici tipul de mentalitate pe care îl caut în politică și o echipă de oameni puternici și uniți care vor să pună umărul la destinul României în Uniunea Europeană.”

PSD Dâmbovița

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share