Un tânăr târgoviștean e aproape de VICTORIA FINALĂ la "Chefi la cuțite"! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Un tânăr târgoviștean e aproape de VICTORIA FINALĂ la „Chefi la cuțite”!

juriu chefi la cutite

Stiri

Un tânăr târgoviștean e aproape de VICTORIA FINALĂ la „Chefi la cuțite”!

Valentin Dumitrescu este considerat unul dintre marii favoriți la cucerirea marelui trofeu al îndrăgitului show culinar.

Pentru prima dată în acest sezon, reprezentanţi din fiecare echipă au ajuns la duel, iar momentul decisiv de la finalul serii a fost unul încărcat de tensiune. La doar un pas de semifinală, Creaţa a fost eliminată, iar competiţia şi-a ales aseară semifinaliştii sezonului şase al show-ului culinar „Chefi la cuţite“, difuzat de Antena 1.

Luni, 22 ianuarie,  Antena 1 va difuza de la 20.00 semifinala sezonului şase „Chefi la cuţite“, urmând ca marţi, 23 ianuarie, marea finală a show-ului să culmineze cu verdictul mult aşteptat de cei din faţa micilor ecrane.

După o eliminare din echipa roşie ce a fost completată de mari emoţii, dar şi de regrete, în faţa chefilor au rămas doar semifinaliştii competiţiei din cel de-al şaselea sezon: Maria Burlacu, Andrei Balasz, Cătălin Badici şi Ana Crudu din echipa lui chef Scărlătescu, Silviu Nedelea, Munti, târgovișteanul Valentin Dumitrescu şi Sorin Stan din echipa lui chef Bontea şi Nela, alături de Smiley, din trupa de bucătari condusă de chef Dumitrescu. 

Potrivit unor informații neoficiale apărute în presă la începutul acestei luni, târgovișteanul nostru se află pe lista marilor favoriți la câștigarea marelui premiu, Valentin Dumitrescu fiind considerat un talent în arta culinară.

Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, câștigătorul actualului sezon din Chefi la cuțite va fi unul dintre semifinaliștii lui Sorin Bontea, ceea ce-i oferă lui Valentin șansa să devină unul dintre cei mai cunoscuți bucătari ai României.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share