Un târgoviștean apare alături de Brigitte Sfăt în Dubai. Presa tabloidă speculează că între cei doi există o legătură! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Un târgoviștean apare alături de Brigitte Sfăt în Dubai. Presa tabloidă speculează că între cei doi există o legătură!

brigitte sfat iubit targoviste

Stiri

Un târgoviștean apare alături de Brigitte Sfăt în Dubai. Presa tabloidă speculează că între cei doi există o legătură!

Vedeta și Ilie Năstase, fostul mare campion de tenis, au ajuns la capătul căsniciei.

Povestea de dragoste dintre Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-a sfârșit. A dezvăluit-o chiar frumoasa brunetă într-un anunț postat pe contul său de Instagram: „Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit”.

brigitte si cornel

UN TÂNĂR MISTERIOS, ALĂTURI DE BRIGITTE

La puțin timp după anunțul vedetei, aceasta a apărut în mai multe fotografii alături de un tânăr din Târgoviște, pe care-l prezintă drept asociatul său într-o afacere pe care cei doi urmează să o deschidă în Dubai. Cornel are 34 de ani și presa tabloidă din Capitală insinuează că între el și Brigitte ar exista și o relație personală, dincolo de cea profesională, însă Sfăt a fost foarte explicită în acest sens: „El este asociatul meu la THE STORE multibrand, împreună deschidem un nou magazin în Dubai”, a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share