Un târgoviștean de 35 de ani, ademenit de un cuplu de tineri într-un apartament! După ce a ajuns, a avut parte de un șoc! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Un târgoviștean de 35 de ani, ademenit de un cuplu de tineri într-un apartament! După ce a ajuns, a avut parte de un șoc!

www.mditv.ro

Stiri

Un târgoviștean de 35 de ani, ademenit de un cuplu de tineri într-un apartament! După ce a ajuns, a avut parte de un șoc!

Împreună cu prietena sa de 18 ani, un târgoviștean l-a chemat pe bărbat în apartamentul acestora. La scurt timp, victima a sunat la poliție

Ieri, 15 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității, pentru probarea activității infracționale a două persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, șantaj și lipsire de libertate în mod ilegal.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 16 mai, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Din cercetări a reieşit că în ziua de 11 mai a.c., un tânăr de 24 de ani ar fi chemat în locuința lui un bărbat de 35 de ani, pe care l-ar fi constrâns, împreună cu o tânără de 18 ani, să nu părăsească imobilul, iar prin exercitarea de violențe și amenințări, l-ar fi deposedat de 1.700 de lei.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share