Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Unde este ȘCOALA la care au învățat singurii elevi din Dâmbovița NEREPARTIZAȚI la liceu!

admitere liceu

Stiri

Unde este ȘCOALA la care au învățat singurii elevi din Dâmbovița NEREPARTIZAȚI la liceu!

Şaisprezece absolvenţi au clasei a opta din judeţul Dâmboviţa au rămas nerepartizaţi la liceu, din cauză că nu au trecut suficiente opţiuni. Cei 16 au medii cuprinse între 2,46 şi 3,67, iar ultima medie cu care s-a făcut admiterea la un liceu din acest judeţ este 1,99. Nouă dintre cei 16 elevi care nu au fost repartizaţi la liceu provin de la aceeaşi unitate de învăţământ, respectiv de la Şcoala Gimnazială Româneşti Potlogi.

Elevul care a avut cea mai mică medie de admitere la liceu din judeţul Dâmboviţa va studia la Liceul Tehnologic ”Marin Grigore Năstase” Tărtăşeşti.

De asemenea, cu medii foarte mici, de puţin peste 2, au fost admişi absolvenţi de gimnaziu la clase de la Liceul Tehnologic ”Dr.C. Angelescu” Găeşti, Liceul Tehnologic ”Iordache Golescu” Găeşti, Liceul Tehnologic Cojasca, Liceul Teoretic ”Mihai Viteazul” Vişina, Liceul Tehnologic ”Nicolae Ciorănescu” Târgovişte sau Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Târgovişte la specializări precum Industrie textilă şi pielărie, Economic, Mecanică, Electronică-automatizări.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share