Vestea așteptată de zeci de familii din Târgoviște! Unul dintre cele mai "vitregite" cartiere se asfaltează! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Vestea așteptată de zeci de familii din Târgoviște! Unul dintre cele mai „vitregite” cartiere se asfaltează!

ordin de incepere a lucrarilor

Stiri

Vestea așteptată de zeci de familii din Târgoviște! Unul dintre cele mai „vitregite” cartiere se asfaltează!

Primarul municipiului a anunțat că locuitorii cartierului Priseaca se vor bucura, într-un final, de mai mulți kilometri de drum asfaltat.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Cristian Daniel Stan a anunțat că a fost semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru unul dintre proiectele esentiale ale municipiului Targoviste, respectiv proiectul care vizeaza reabilitarea si modernizarea drumurilor de interes local din Priseaca.

„Am semnat astazi si ordinul de incepere a lucrarilor pentru unul dintre proiectele esentiale ale municipiului Targoviste, respectiv proiectul care vizeaza reabilitarea si modernizarea drumurilor de interes local din Priseaca.

In prima etapa, aproape 3 km de drum, respectiv strazile Soarelui, Prisecii, Campului si Dambovitei vor face obiectul lucrarilor de reabilitare potrivit acestui proiect, care este finantat in cadrul unei asocieri dintre Primaria Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita.
De mentionat ca cea de-a doua investitie care vizeaza Priseaca se afla la acest moment in faza de proiectare, are ca obiect 4 km de drum si lucrarile vor debuta cel mai tarziu in toamna acestui an, vizate fiind strazile Soarelui (dreapta si dupa intersectia cu Prisecii), diferenta ramasa de executat din Dambovitei si Prisecii precum si strazile Infratirii, Stupilor, Teilor si Oilor.

In paralel, tot in Priseaca, se va derula un proiect de realizare si de extindere a retelei de canalizare si distributie a apei pe strazile Teilor, Prisecii, Plantelor, Padurii si Crangului.
Astfel, saptamana viitoare va debuta cel mai mare proiect de reabilitare a infrastructurii din istoria localitatii Priseaca, parte componenta a municipiului Targoviste.”

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share