Vești de la primar despre mall-ul din Târgoviște: "800 de locuri de muncă, hypermarket de nivelul celui din Băneasa" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Vești de la primar despre mall-ul din Târgoviște: „800 de locuri de muncă, hypermarket de nivelul celui din Băneasa”

Stiri

Vești de la primar despre mall-ul din Târgoviște: „800 de locuri de muncă, hypermarket de nivelul celui din Băneasa”

Cristian Stan a dezvăluit mai multe informații despre ce se va întâmpla la Târgoviște odată cu apariția noului centru comercial.

Primarul Daniel Cristian Stan oferă mai multe detalii despre ceea ce se va întâmpla în spațiul comercial care se ridică la Tîrgoviște. Într-o postare pe rețelele de socializare, Stan asigură că mall-ul din irașul nostru va fi unul la cele mai înalte standarde:

„ Proiectul reprezintă una dintre cele mai mari investitii private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 de milioane de euro.
Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber .
Astfel, nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului. 
Noua investitie va genera peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare. ”

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share