Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Victorie pentru Chindia în faţa unei foste campioane a României

Sport

Victorie pentru Chindia în faţa unei foste campioane a României

  • Chindia Târgovişte a răpus-o pe teren propriu pe Ripensia Timişoara, echipa care făcea senzaţie în fotbalul românesc în perioada interbelică şi care a condus cel  mai mult în acest sezon clasamentul Ligii a II-a, din poziţia de lider.

Chindia a reuşit să oprească seria timişorenilor de meciuri fără înfrângere. Târgoviştenii au deschis scorul rapid, în minutul 3 al partidei, prin Liviu Mihai, cu un şut excelent din afară careului. Acelaşi Liviu Mihai putea să ducă scorul la 2-0, dar acesta nu a reuşit să îl învingă pe portarul oaspeţilor, Rădulescu. Cea mai mare ocazie a partidei le-a aparţinut oaspeţilor, atunci când senegalezul Mediop a ratat singur cu Iustin Popescu, în minutul 68 al meciului. În mîntul 80, Neicuṭescu putea să facă 2-0, dar acesta a ratat cu poarta goală, după o centrare perfectă a lui Crinel Stoica.

După un joc puţin plictisitor pe alocuri, suporterii târgovişteni au plecat fericiţi totuşi de la stadion pentru victoria importantă obţinută de către favoriţii lor. În acest moment Chindia Târgovişte ocupă locul 4 în clasament, cu 13 puncte, la trei lungimi în spatele liderului ASA Târgu Mureş.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share