Video. Scandal cu Sorana Cîrstea în prim plan. Târgovișteanca trebuie să plătească 10.000 de dolari! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Video. Scandal cu Sorana Cîrstea în prim plan. Târgovișteanca trebuie să plătească 10.000 de dolari!

sorana cirstea implicata in scandal

Sport

Video. Scandal cu Sorana Cîrstea în prim plan. Târgovișteanca trebuie să plătească 10.000 de dolari!

Vorbe grele și îmbrânceli în fața camerelor de luat vederi. Târgovișteanca a fost protagonista unui episod mai puțin obișnuit.

Sorana Cîrstea riscă să primească o amendă de 10.000 de dolari după gestul nesportiv din această săptămână, de la Istanbul.

Românca în vârstă de 29 de ani l-a bruscat pe arbitrul de scaun al partidei din turul secund al turneului din Turcia, contra cehoaicei Barbora Strycova, pierdute în trei seturi, 2-6, 6-1, 3-6.

La 1-1 la seturi și 1-0 pentru ea în decisiv, Sorana servea pentru a consolida break-ul obținut în game-ul precedent. După o dublă greșeală la 40-40, Cîrstea a servit un as. Sau cel puțin asta a crezut jucătoarea noastră. Arbitrul de scaun a coborât pe teren și a verificat urma, iar în cele din urmă a decis că mingea a fost afară, informează DigiSport.

Serios?“, a întrebat Sorana, care a venit apoi spre fileu. “A fost pe linie, s-a uitat la mine și apoi s-a dus în direcția opusă. Adversara mea s-a uitat la minge, a văzut unde a căzut și apoi s-a dus pe partea ta“, a mai spus Cîrstea. După câteva secunde bune, în care a încercat să-i explice arbitrului că mingea a căzut pe linie și că ea ar trebui să primească punctul, jucătoarea noastră a cedat.

Tu gândești? A căzut pe linie! Ești nebun? Ești orb?” a țipat Sorana, care l-au luat apoi de mână pe arbitru și l-a întors spre locul în care aterizase mingea.”Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!” i-a mai transmis Sorana, înainte să plece de la fileu.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share