Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Vremea schimbă foaia! Dâmbovița se află în zona fenomenelor meteo EXTREME pentru această perioadă!

Stiri

Vremea schimbă foaia! Dâmbovița se află în zona fenomenelor meteo EXTREME pentru această perioadă!

VREMEA întoarce foaia și se schimă RADICAL! Vin ploile, cu vânt și furtuni! Alertă de inundații în unele zone apropiate de județul Dâmbovița

Vremea va fi încă deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime care se vor încadra între 10 grade în nord-vest și în centru și 20 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade. În vest, nord-vest și centru cerul va fi mai mult noros, ziua va ploua doar pe spații restrânse, însă noaptea ploile se vor extinde treptat. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în primele ore ale zilei, dar în special noaptea, când va ploua pe arii restrânse, cu precădere în zonele deluroase. La munte, duminică 11 martie, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitații mixte. Vântul cu intensificări pe crestele montane, iar în a doua parte a intervalului și în regiunile vestice. Se mențin condiții de ceață dimineața și noaptea.

Vremea ÎN DÂMBOVIȚA. Temperaturile se mențin încă mari, cerul este parțial înnorat în ușoară scădere. Noaptea sunt așteptate ploi. Maxima zilei este de 18 grade Celsius, iar minima de 6 grade Celsius. De luni, fenomenele meteo extreme ar putea pune stăpânire pe multe zone din județ: sunt așteptate ploi, furtuni și descărcări electrice.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share